Cautare

798 de rezultate pentru "guvernarea pudmindependenti" (4.13 secunde)
In opinia liderului interimar al PLD Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, Partidul Democrat va fi obligat sa paraseasca guvernarea actuala si sa-si caute aliati in PLD, formatiune din care fac parte majoritatea celor care au pus bazele Aliantei D.A.
"Guvernarea partidului 'baietilor destepti'" In opinia liderului PLD, Romania nu mai este guvernata de Alianta D.A., in prezent existand pericolul ca puterea sa fie preluata de "conglomeratul politic reunit in partidul baietilor destepti".
Cert este ca, acum, se propune ca guvernarea Romaniei sa fie asigurata de doi negri mititei. "Romania are nevoie acum de o formula guvernamentala eficienta si coerenta, care sa poata garanta ca vocea Romaniei este auzita si respectata in toate cancelariile europene", a spus Tariceanu ieri.
Deputatul Gelil Eserghep a reiterat ieri decizia Partidului Romania Mare referitoare la noul guvern propus de Calin Popescu Tariceanu: "Nu il votam".
Pe de alta parte, Antonescu a precizat ca liberalii nu sunt inca pregatiti sa discute aceste subiect, deoarece deocamdata au o "alta agenda", fiind preocupati mai mult de guvernarea Romaniei decat de numirea unui candidat pentru cursa prezidentiala.
"Nu stiu de ce s-a inscris, probabil ca-i place guvernarea Tariceanu", precizand in schimb faptul ca PNL Constanta primeste saptamanal circa 30 de noi membri.
Vicepresedinte (si din cate se pare, adevaratul lider) al partidului si responsabil pe zona Dobrogea este Mihai Barbuliceanu, fost sef al Corpului de Control din guvernarea lui Mircea Ciumara, fost director executiv al Nitramonia Fagaras si asociat de unii anumitor servicii secrete.
Radu Berceanu, sustine Gusa, a fost implicat - cand a fost ministru in guvernarea 1996-2000 - in afacerea "China". Liderul PIN a mentionat si alte afaceri pe care Berceanu le-ar fi girat cu propria-i influenta:
Guvernarea este atat de buna pe cat de destept este Chiuariu", a adaugat Cozmin Gusa. In alta ordine de idei, liderul PIN a anuntat ca daca UDMR nu-l va retrage pana luni din Guvern pe ministrul urmarit penal Zsolt Nagy, partidul sau va picheta sediile formatiunii maghiare.
Dragomir crede ca PNL are in continuare responsabilitatea imensa de a asigura guvernarea acestei tari si nu crede ca se pune problema ca Orban sa fi urmarit prin aceasta iesire inlaturarea lui Calin Popescu Tariceanu din functiile de premier si presedinte al PNL.
PSD, in pragul disparitiei, Iliescu in Partidul Socialist Liderul PSD crede ca social-democratii trebuie sa-si reactiveze atitudinea de partid de opozitie si fata de guvernarea Tariceanu, "iertata" pana acum din cauza campaniei anti-Basescu.
PSD, in pragul disparitiei, Iliescu in Partidul Socialist Liderul PSD crede ca social-democratii trebuie sa-si reactiveze atitudinea de partid de opozitie si fata de guvernarea Tariceanu, "iertata" pana acum din cauza campaniei anti-Basescu.
Daca am sustine guvernarea Tariceanu am gresi, pentru ca nu suntem compatibili cu o guvernare liberala", a afirmat Vasile Dancu.
Basescu a constatat si ca a€žcei care au generat criza politica negociaza acum pentru guvernarea€, considerand insa ca este a€žinadmisibil ca decizia poporului sa ramana captiva intre interesele politicienilora€.
Nu putem sa fim intr-o tara membra a Uniunii Europene in care peste 80% se declara in opozitie si sub 20% se declara la guvernarea€.
Democratii solicita, in motiunea de cenzura "Guvernul Tariceanu trebuie sa plece", ca Parlamentul sa retraga sprijinul politic Guvernului Tariceanu II, iar partidele sa decida daca isi asuma guvernarea sau daca accepta declansarea anticipatelor.
Presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a declarat ieri ca fara alegeri anticipate Romania merge inainte fara directie, iar tara are o guvernare de troc, in care unii guverneaza pe fata, iar altii subteran.
Potrivit rezolutiei adoptate de liberal-democrati, formatiunea politica solicita PSD sa iasa din actuala situatie si sa isi asume in mod transparent guvernarea, alaturi de PNL.
"Prin caderea actualului guvern, am putea gasi o formula de incurajare a dialogului intre partide si, cel putin pana la alegerile pentru Parlamentul European, sa apara un guvern functional", a declarat sambata, la Cumpana, vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu, potrivit caruia partidul sau ar putea prelua guvernarea, dar prefera sa ramana in opozitie.
In ceea ce priveste guvernarea, Tariceanu a dat asigurari ca va ramane la Palatul Victoria cata vreme nu i se vor impune "compromisuri".
google-analytics.com